MELCHIOR 3θέσιος κίτρινος βελούδινος καναπές

3ΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΒΕΛΟΥΔΟ

00811486
1.800,00 €
με ΦΠΑ
1530.00€ GOLD -15%
Μάθετε περισσότερα για την Habitat Card! →
Ποσότητα
Παράδοση σε ένα μήνα

Ο Melchior είναι εμπνευσμένος από τη δεκαετία του '50. Ιδέα και Design του σχεδιαστή μας Adrien Carvès, αυτή η σειρά προσφέρει γενναιόδωρα και άνετα καθίσματα. Διατίθεται σε ύφασμα και βελούδο, ως καναπές 2θέσιος, 3θέσιος και πολυθρόνα.

Ο 3θέσιος καναπές Melchior σε μουσταρδί βελούδο έχει αέρινα κωνικά πόδια. Η πλάτη του προσφέρει περισσότερη άνεση και απαλότητα. Γεμάτος καμπύλες, αυτός ο καναπές δείχνει έντονο χαρακτήρα και ζωντανεύει με τα ζωηρά του χρώματα το σαλόνι σας.

Ο Melchior βρίσκει τη θέση του επίσης σε εσωτερικούς χώρους με σκανδιναβική έμπνευση. Συνδυάζεται όμορφα με τον ασορτί 2θέσιο καναπέ ή την πολυθρόνα.

Μετά την αποφοίτησή του στο σχέδιο από το Strate-Ecole de Design, ο Adrien Carvès εντάχθηκε στο δυναμικό του Habitat Design Studio το 2015. Παθιασμένος με το σχεδιασμό επίπλων, τώρα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό καθισμάτων και καναπέδων.

 ♥ LOVE DESIGN

   Έμπνευση της δεκαετίας του'50

   Κατασκευάζεται στην Ισπανία

   Σχεδιασμός Adrien Carves

00811486

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
207 cm
ΠΛΑΤΟΣ
93 cm
ΥΨΟΣ
89 cm
ΒΑΡΟΣ
56 kg

Σύνθεση και Υλικά

Βελούδινη επένδυση: 100% πολυεστέρας

Κάθισμα από αφρό πολυουρεθάνης

Aναρτήσεις από ελαστικούς ιμάντες

Βάση από μασίφ οξιά

Οδηγίες φροντίδας:

Μη αφαιρούμενο κάλυμμα

Αποφύγετε την άμεση και παρατεταμένη έκθεση του προϊόντος στο ηλιακό φως: τα χρώματα μπορεί να ξεθωριάσουν.

Μην τοποθετείτε το προϊόν κοντά σε πηγή θερμότητας (καλοριφέρ, τζάκι κ.λπ.) ή πηγή υγρασίας. Η θερμότητα και η υγρασία μπορεί να βλάψουν το προϊόν.

Μη χρησιμοποιείτε λειαντικό προϊόν.

Σκουπίστε την ταπετσαρία με ηλεκτρική σκούπα ή βούρτσα μία φορά την εβδομάδα: Η συσσώρευση σκόνης επιταχύνει τη φθορά και το ξεθώριασμα του χρώματος.

Σκουπίστε αμέσως τυχόν λεκέδες με ένα καθαρό, στεγνό πανί, ταμπονάροντας για να απορροφήσει το υγρό. Μην τρίβετε, αυτό μπορεί να καταστρέψει το ύφασμα. Ενδέχεται να εμφανιστούν διακυμάνσεις στο χρώμα μεταξύ καθαρισμένων και ακαθάριστων επιφανειών.

Μόνο επαγγελματικός καθαρισμός.

Κατασκευάζεται στην Ισπανία

Αυτό το προϊόν είναι ανακυκλώσιμο. Πρέπει να ταξινομηθεί ή να παραδοθεί σε σημείο συλλογής.

Σχετικά Προϊόντα