MADELEINE κομοδίνο

Δρύινο κομοδίνο με συρτάρι

00818522
370,00 €
με ΦΠΑ
314.50€ GOLD -15%
Μάθετε περισσότερα για την Habitat Card! →
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η σειρά Madeleine αποτελείται από έπιπλα που σχεδιάστηκαν από το Studio de Design Habitat. Είναι εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά γαλλικά παρκέ δάπεδα σε ουγγρικό σημείο και ψαροκόκαλο, χαρακτηριστικό των Haussmannian διαμερισμάτων.

Το κομοδίνο Madeleine είναι ευρωπαϊκής κατασκευής και διαθέτει ένα συρτάρι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

00818522

Υλικά
Δομή και ράφια από λακαρισμένη μοριοσανίδα από καπλαμά βελανιδιάς
Διακόσμηση και βάση σε λακαρισμένη μασίφ βελανιδιά

Οδηγίες φροντίδας:
Σκουπίστε τακτικά με ένα στεγνό πανί.
Καθαρίστε με ένα μαλακό, υγρό πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί.
Απορροφήστε τις διαρροές αμέσως με ένα καθαρό, στεγνό πανί.
Για να μην καταστραφεί η επιφάνεια, συνιστάται να μην τοποθετείτε ένα θερμό ή υγρό αντικείμενο απευθείας πάνω του. Μη χρησιμοποιείτε περιοδικά ή εφημερίδες ως κουβούκλιο. Το μελάνι που χρησιμοποιείται μπορεί να αφήσει σημάδια που μπορούν να λεκιάσουν μόνιμα την επιφάνεια των επίπλων.
Για να αποφύγετε την εμφάνιση σημάτων, μην αφήνετε κανένα αντικείμενο ακίνητο για περισσότερο από 2 μήνες.
Για να αποφύγετε γρατζουνιές, μην χρησιμοποιείτε επαναλαμβανόμενο σφουγγάρι ή απορρυπαντικό κόκκων. Μη χρησιμοποιείτε κανένα λειαντικό προϊόν. Η χρήση ειδικών προϊόντων για έπιπλα δεν συνιστάται ούτε καν είναι απαραίτητη. Καθαρίστε το καπλαμά με ένα μαλακό, υγρό πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Διατηρήστε με κινήσεις προς την κατεύθυνση των ινών ξύλου.
Μην τοποθετείτε το προϊόν κοντά σε πηγή θερμότητας (καλοριφέρ, τζάκι κ.λπ.) ή σε πηγή υγρασίας. Η θερμότητα και η υγρασία μπορεί να βλάψουν το προϊόν.

Κατασκευασμένο στην Ουγγαρία

Σχετικά Προϊόντα