Το HABITAT GREECE συνεργάζεται με μεταφορική για παραδόσεις μεγάλου όγκου εντός Αττικής και με πρακτορεία μεταφορών για τις παραδόσεις εκτός Αττικής. Οι παραγγελίες μικρού όγκου, βάρους και διαστάσεων αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την συνεργάτιδα εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. 

Για αποστολές εκτός Αττικής η παράδοση γίνεται μέσω courier ή με μεταφορική εταιρεία.

To HABITAT GREECE δεν αποστέλλει προϊόντα στο εξωτερικό. Αν ωστόσο το κατάστημα κρίνει ότι μπορεί να εκτελεστεί μια παραγγελία στο εξωτερικό, η αποστολή, η μεταφορά και το κόστος αυτής θα ορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με το HABITAT GREECE. 

Τρόποι αποστολής:

  • «Παραλαβής από το κατάστημα». 

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει να έχει φροντίσει τον τρόπο φόρτωσης και μεταφοράς της παραγγελίας. Η παραλαβή από το κατάστημα θα γίνεται Δευτέρα – Παρασκευή (10:00-16:00).

  • «Courier». 

Η αποστολή με courier αφορά τα μικρά σε όγκο, βάρος και διαστάσεις αντικείμενα. Το κόστος ορίζεται στα 5€ για έως 3kg εντός Αττικής, για μεταφορές στην υπόλοιπη Ελλάδα με χρέωση 6€ έως 3kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,5€.

  • «Μεταφορά στο χώρο σας». 

 75€ για αποστολή εντός Αττικής. Το κόστος αποστολής εκτός Αττικής καθορίζεται σύμφωνα με την περιοχή αποστολής.