Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Όταν έχετε ολοκληρώσει μια ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, καλέστε το 2106729053 και το προσωπικό του habitatgreece.gr θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελιάς σας

Eρωτήματα σχετικά με:

- Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;
- Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
- Πότε θα παραλάβω την παραγγελίας μου που;
- Η παραγγελία μου δεν έφθασε ακόμα;
- Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου..
- Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online?

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6729053 ή μέσω e-mail kifisias@habitatgreece.gr αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας (όπως σε ποιο στάδιο βρίσκεται) επισκεφτείτε το Λογαριασμό σας και πατήστε «Εξέλιξη Παραγγελίας».

Επιστροφές προϊόντων

Ρητά ορίζεται ότι τα εκθεσιακά προϊόντα ΔΕΝ επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος, η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Ορίζεται ρητά ότι τα προϊόντα θα γίνονται δεκτά όταν:

- επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη

- πλήρη και χωρίς φθορές καθώς και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί με το HABITAT GREECE) και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε πέρας των 30 ημερών τότε η VALUE DETAIL IKE δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιπρόσθετος, ουδέ μιας εξαίρεσης το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν αυτό (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της HABITAT GREECE. Σε περίπτωση επιστροφής, ο αποστολέας θα επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς.

Τέλος, ρητά ορίζεται ότι σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.