Για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας,  διαθέτει ποικίλους τρόπους πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε την διαδικασία πληρωμής που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στη φόρμα παραγγελίας σας καθώς και τα απαιτούμενα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τόσο η συλλογή όσο και η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που τηρεί η VALUE DETAIL IKE.

Ομοίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλίσουμε και εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και τις πληρωμές.

Τρόποι πληρωμής: 

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ *

Η αντικαταβολή έχει κόστος 4€. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό που έχει ορισθεί κατά την παραγγελίας σας στον μεταφορέα που θα παραδώσει την παραγγελία σας.

*Η αντικαταβολή μπορεί να πραγματοποιηθεί για ποσά έως 500€ και μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ. Για ποσά άνω τον 500€ θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους άλλου τρόπους πληρωμής ή πληρωμή απευθείας στο κατάστημα. 

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Στο HABITAT GREECE γίνονται δεκτές οι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες        credit-card.jpg

Έχοντας επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η διαδικασία θα ολοκληρώνεται δια μέσου της συνεργάτιδάς τράπεζας που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 

3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο στη φόρμα παραγγελίας. Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από τράπεζα της χώρας στην οποία εκδόθηκε το τιμολόγιο της παραγγελίας και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής. Υποδείξτε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της αγοράς σας στα στοιχεία της κατάθεσης, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε όταν έγινε η παραγγελία. Η αποστολή της παραγγελίας δρομολογείτε αφού λάβουμε την επιβεβαίωση κατάθεσης είτε από εσάς είτε από την τράπεζα. Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.