SLEDGE τραπέζι μέσης

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕΣΗΣ

00825855
280,00 €
με ΦΠΑ
238.00€ GOLD -15%
Μάθετε περισσότερα για την Habitat Card! →
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η σειρά Sledge είναι δημιουργία του Habitat Design Studio. Το μινιμαλιστικό σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τα έπιπλα των ορεινών σαλέ.

Tο τραπεζάκι σαλονιού Sledge,  σε φυσικό χρώμα δρυός, παίζει με την ασυμμετρία. Έχει μήκος 90 cm και ύψος 40 cm. Με το φυσικό του χρώμα βρίσκει τη θέση του σε όλα τα στυλ διακόσμησης και ταιριάζει με όλους τους τύπους καναπέδων.

00825855
2022-05-10

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
90CM
ΥΨΟΣ
40CM
90CM

Υλικά : Μοριοσανίδα με καπλαμά δρυός. Φινίρισμα: λακαρισμένο. Συμβουλές συντήρησης: Αυτό το προϊόν αποτελείται από επιμεταλλωμένα μέρη. Για να μην καταστρέψετε την επιφάνεια, συνιστάται να μην τοποθετείτε ζεστά ή υγρά αντικείμενα απευθείας πάνω της. Μη χρησιμοποιείτε περιοδικά ή εφημερίδες ως αξεσουάρ. Το μελάνι που χρησιμοποιείται μπορεί να αφήσει ίχνη που μπορεί να λερώσουν μόνιμα την επιφάνεια των επίπλων. Για να αποφύγετε την εμφάνιση σημαδιών, μην αφήνετε ένα αντικείμενο ακίνητο για περισσότερο από 2 μήνες. Αποφύγετε να τοποθετείτε αυτό το έπιπλο σε άμεση γειτνίαση με καλοριφέρ ή κλιματιστικό. Η ζέστη και η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές ή παραμόρφωση. Τα χυμένα υγρά πρέπει να συλλέγονται αμέσως με ένα πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε την επιφάνεια με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Η χρήση ειδικών προϊόντων για έπιπλα δεν συνιστάται ούτε καν απαραίτητη. Καθαρίστε τον καπλαμά με ένα μαλακό, υγρό πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.