GOLD CARD

0.0001
80,00 €
με ΦΠΑ
80.00€ GOLD -0% SILVER -0%
Μάθετε περισσότερα για την Habitat Card! →
Ποσότητα
Παράδοση σε ένα μήνα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ για τον κάτοχο της "GOLD CARD"

  1. Έκπτωση -15% όλο το χρόνο, σε όλα τα είδη Habitat, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων. Σε περίπτωση περισσότερων εκπτώσεων, ισχύει η μεγαλύτερη.
  2. Αποκλειστικές Εκπτώσεις έως -40%: μόνο για τους κατόχους της Κάρτας, λαμβάνουν χώρα 4 φορές το χρόνο (αντίστοιχα με τις 4 εποχές) και εκτός των επίσημων εκπτώσεων. Κάθε ενέργεια έχει διάρκεια 10 ημέρες και παρέχει εκπτώσεις έως -40% σε επιλεγμένες κατηγορίες ειδών, συμπεριλαμβανομένων και των νέων συλλογών! Οι κάτοχοι Καρτών ενημερώνονται εγκαίρως πριν την έναρξη κάθε ενέργειας, με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλώσει κατά την απόκτηση της Κάρτας τους.
  3. VIP events, όπως για παράδειγμα, παρουσίαση της νέας συλλογής, αποκλειστικά για τους κατόχους της Κάρτας.
  4. Οικολογική και εύκολη διαδικασία, χωρίς χρήση πλαστικού. Όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται ψηφιακά, δίχως περιττές περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.
  5. Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες Εσωτερικής Διακόσμησης από Interior Designer, ο οποίος συζητά με τον Πελάτη για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, τυχόν ιδιαιτερότητες του χώρου και τα οικονομικά πλαίσια μέσα στα οποία επιθυμεί να κινηθεί. Κατόπιν, υποβάλλει ολοκληρωμένη λίστα με τα προτεινόμενα προϊόντα και το σχετικό κόστος.
  6. Δωρεάν συναρμολόγηση, για όλο το χρόνο εντός Αττικής.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

0.0001

Σχετικά Προϊόντα